Service

Service

Onze service is voor ons een vanzelfsprekendheid. Onze hele organisatie is erop gericht deze te verlenen. Toch is het goed onze perceptie van service hier eens voor je uit te schrijven.

 

Specialistische kennis altijd dichtbij

Wat ons betreft begint service bij bereikbaarheid. Of het gaat om informatie inwinning of om hulp bij calamiteiten, we zijn eenvoudig en snel te bereiken en denken direct met je mee. Wij durven te stellen dat we groot zijn geworden door klein te blijven; specialistische kennis is altijd dichtbij.

 

Afspraken nakomen

Afspraken zijn er om na te komen, levertijden zijn er om te worden gehaald. Spreken wij een datum en een tijd af, dan staan de materialen voor je klaar. Vracht kunnen we voor je organiseren. Blijkt in een project de praktijk niet te kloppen met de tekening, dan zorgen wij er in overleg voor dat het past. Wij zijn immers overeengekomen een functionerend systeem op te leveren. Wel vinden wij het belangrijk vooraf af te stemmen wie welke extra kosten gaat dragen.

 

Assistentie bij calamiteiten

Heb je acute problemen, dan kunnen we snel schakelen. We geven advies, leveren materialen en we kunnen koppelingen en hulpstukken snel voor je op maat maken. Als dat nodig is, kunnen we op locatie een probleem helpen oplossen. Soms is het (algemeen) belang dusdanig groot dat wij bij nacht en ontij assisteren bij een reparatie. Leg ons je probleem voor en wij denken mee in oplossingen.